FOTO UITSTAPPEN

uitstappen.jpg

Hierbij vindt u de data waarop onze volgende uitstappen van 2019 zijn gepland: 24 augustus is nog niet definitief vastgelegd. 21 september: uitstap naar de Westhoek.

Momenteel zijn wij nog in onderhandeling met de verschillende zones om deze data concreet in te vullen. Zo gauw wijzelf meer weten zullen we u via deze pagina op de hoogte brengen.


Hieronder enkele foto’s, genomen tijdens onze eerste foto-uitstap van dit jaar: Op 20 april 2019 bezochten wij de posten van Staden, Moorslede, Westrozebeke, Menen, Wervik en Geluwe.

Website 2 bis.jpg
Website 1 bis.jpg
Website 4 bis.jpg
Website 3 bis.jpg
Website 6 bis.jpg
Website 5 bis.jpg

Onze tweede foto-uitstap van dit jaar leidde ons op 25 mei naar de “Zone de Secours Wallonie Picarde” waar we de brandweerposten van Lessines, Ath, Chievres, Leuze en Antoing bezochten. Hieronder enkele foto’s genomen tijdens dit bezoek.

Website Ath ambulance.jpg
Website Ath Iveco.jpg
Website Leuze VW.jpg
Website Leuze Renault zware pomp.jpg
Website Chievres Isuzu.jpg
Website Chievres E1.jpg
WebsiteAntoing MB autopomp.jpg
Website Lessines Renault.jpg

Op 22 juni 2019 werden we verwelkomd in Nederland waar we Hellevoetsluis, Gezamenlijke Brandweer Rotterdam, Hoek van Holland, Maassluis en Vlaardingen bezochten.

Indien er geïnteresseerden zijn voor de wagenlijst van deze uitstap kunnen zij via het contactformulier op deze website een seintje geven. We doen dan het nodige.

website 2.jpg
website 1.jpg
website 5.jpg
website 4.jpg
website 3.jpg
website 7.jpg
website 6.jpg
website 8.jpg